De ce ne trebuie agentia de turism?

In vremuri normale, agentul de turism este extrem de important.
Dupa cum spunea un bun prieten, agentul de turism trebuie sa fie ca si doctorul tau, ca si avocatul tau, ca si.. preotul tau.


Agentul de turism trebuie sa stie totul despre modul tau de a calatori, sa iti cunosca familia, si nu in ultimul rind bugetul, ca sa stie ce oferta sa iti faca, si sa fie la ” fix” pe gustul tau. Sunt unii care spun ” imi fac rezervarea on line pe un sistem de rezervari”… si ce faci daca vrei sa anulezi? Cu cine vorbesti? Nu poti sa ii spui ca mama ta a facut un AVC, si vrei sa te muti la zborul pe Bodrum, de pe 1-8.08 pe 02.-09.09?


Te asculta ” sistemul”? 
Nici vorba!


In plus, cu agentul de turism semnezi un contract, care, de bine , de rau, iti apara interesele.. oricum este mult mai bine decat un sistem de rezervari american unde tu trebuie sa ii respecti regulile, nu el pe ale tale..
In plus, in aceasta perioada pandemica grea, agentul de turism si-a dovedit inca o data utilitatea!


Cum este tara respectiva? Pe ce lista? Galbena? In cit timp are sanse sa ajunga pe lista rosie?
Cum si ce trebuie sa fac sa ma ” apar”?
Fac asigurare storno?
De care si pentru ce ma „apara”?
Daca merg in SUA, via Frankfurt,trebuie sa fac test PCR?
Unde fac test PCR? Cu cine are contract Paralela45? Cu GRAL Medical? Cit costa? 180 lei? Bun pret..Puteti sa imi faceti si programare, va rog? La ce ora? Sa ma gindesc..! Miine la 16 e posibil?

Noi nu mai suntem agenti de turism, suntem un fel de ” factotum” , care trebuie sa rezolve toate aceste mici probleme, care insa constituie intregul pentru o VACANTA REUSITA!
Si, evident, daca nu e ceva bine, daca nu este camera cum am visat-o eu, daca receptionerul este obraznic, daca mancarea nu este buna.. ghici cine este de vina..?
Evident, agentul de turism!

Se poate fara agentul de turism..?
Din pacate, nu!
Suntem un „bun” necesar..

Mereu..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 6 =