Festivalul vaccinarii

Mă uit la ce se întâmplă prin lumea asta mare cu povestea vaccinării…
Pe noi, cei din turism, ne interesează din perspectiva călătoriilor, evident. Un român vaccinat este un român apt de călătorie, indiferent dacă destinația este pe lista galbena sau roșie. Însă și dacă ești nevaccinat, o țară de pe lista galbenă nu ar fi o problemă pentru tine, ai nevoie doar de un test negativ la dus si la întors și ai rezolvat-o!

Din păcate, dacă țara va fi pe lista roșie, cei nevaccinati intra in carantină la întoarcere, de îmi vine să spun tuturor „dar de ce nu va faceți odată prostia asta de vaccin, sa puteți călători unde vreți? N-ar fi mai simplu?” Evident, nu vreau sa ma atace hater-ii, „luptătorii pentru libertate”, cu toții cunoaștem cel puțin unul.
Evident că tot acești oameni au pretenții să ceară banii înapoi…. la Spania, spre exemplu, pentru ca a intrat pe lista roșie!
Nu, acesta nu este un motiv de a solicita restituirea banilor – se zboară, hotelul este deschis – e decizia ta de a nu zbura, de a nu merge in vacanță! Da, stai in carantină, dar asta e problema ta, nu este problema agenției de turism! Corect, nu esti vaccinat, dar asta este iarași problema ta, nu a agenției de turism…!
In plus de asta, avionul e plătit, hotelul este plătit, nu îți mai dă nimeni banii înapoi!

Trag din toate astea o simpla concluzie – oameni buni, vaccinați-vă , sa terminăm odată cu povestea asta, să putem călători!
Nu doriți, nu e o problemă, dar va trebui ca fiecare sa suporte consecințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + six =