In pandemie, prin Paris!

  • de

Ma aflu de citeva zile in Franta, cu ocazia unui eveniment. Aici ti se cere, la tot pasul, certificatul verde.
Eu il am pe telefon, il arat, mi-l scaneaza si asta e tot!
Nu poti sa intri intr-un restaurant, nici chiar la terasa, fara acest certificat, in timp ce, in magazine trebuie sa porti masca!
Totodata, Macron a dat acea lege prin care personalul medical este obligat sa se vaccineze, in caz contrar acestia fiind nevoiti sa iasa practic din sistem.
Au demonstrat, au scandat…dar s-a intimplat.
Mai sint cite unii suparati, dar rezultatele se vad: sint 73% vaccinati, deci posesori de certificat verde, care pot sa intre, oricind, peste tot!
A inceput sa scada si rata de infectare. Azi sint la 270, cu tendinta de scadere, deci, cu alte cuvine, vor intra saptamina viitoare pe lista galbena, si daca se pastreaza tendinta, vor intra pe verde.
Am discutat aseara cu niste prieteni romani despre procesul vaccinarii, ei fiind impotriva acestuia. Au avut argumente coerente – vaccinul nu este suficient testat, de ce sa fim obligati, si cei vaccinati pot sa se imbolnaveasca, pot sa transmita boala, etc. Totul corect, dar totusi iata ca Franta are 73% si trage la 100%, vor face probabil si a 3 a doza, iar la ei infectarea scade.
Stim azi alta forma de ” lupta” impotriva virusului?
Nu stim!
Pai de ce sa „luptam” atunci impotriva vaccinarii!?
Eu nu inteleg.
Si Romania are doar 3%, cu tendinta de crestere la 4000 de cazuri pe zi.
Si totusi, romanii lupta” impotriva” vaccinului!

Sa ne ajute Dumnezeu!

Alin Burcea || CEO Paralela 45

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =