Nu ne vaccinam…dar cine raspunde pentru asta?

As vrea sa fie foarte clar, nu sunt membru al nici unui partid. Sigur ca am puncte de vedere si pareri despre partidele din Romania, ca orice roman..
Sintem ultimii din Europa la lupta cu Covid-19. Tipic romanesc, am avut o „lansare” fulminanta, faceam vaccinare pe muzica clasica la Biblioteca Nationala, am organizat maratoane ale vaccinarii, in timp ce in celalalte tari europene se statea la coada, se faceau programari, lume astepta vaccinul cu sufletul la gura.
A fost bine? A facut cineva studii comportamentale? S- a gindit cineva ca reactia romanilor va fi” vaccinul e la liber, nu e cazul sa ne grabim!”…
Dar cel mai mult rau au facut declaratiile presedintelui Johannis, care de obicei tace, dar in iulie a simtit nevoia sa vorbeasca, un dracusor” l- a impins sa faca celebra declaratie „Pandemia a trecut..!” Unde trecuse pandemia? In capul lui, desigur.. Aceeasi declaratie a facut- o si premierul Florin Citu. Rezultatul? In vara nu s-a vaccinat mai nimeni.


De ce nu se vorbeste despre asta? De ce nu se spun aceste lucruri in mod deschis?

De ce nu s-au facut teste gratuite la toata populatia? Era o alta varianta de „lupta”. Am fi testat toata populatia, s- ar fi luat masuri!
De ce nu exista medicamente anti-Covid19 in Romania, nici in spitale, nici in farmacii?
De ce, in 4 luni de pauza, nu au fost pregatite spitalele pentru Valul 4, pe care il anunta toata Europa? In primul rind, pentru ca PNL era in campanie interna, si in al doilea rind, pentru ca in mintea premierului Florin Citu, pandemia trecuse!


De ce nu spune nimeni nimic pe aceste teme?


Probabil ca acum Florin Citu vede rezultatele neimplicarii sale in rezolvarea crizei Covid- PSD a urcat la 40% si va mai urca, PNL a ajuns la 18% , si ne indreptam cu aceste rezultate catre anticipatele din primavara.
Care sunt „rezultatele” activitatii si declaratiilor nefericite ale presedintelui si premierului?
15.000 de infectati si 500 de morti pe zi..!

Felicitari, domnilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 6 =