POMPIERUL ROMAN LA NEVOIE SE CUNOASTE!

Grecia a fost, este si ramane destinatia de suflet a romanilor!


Am suferit cu totii cand Grecia a intrat pe lista galbena, si mai ales cand a intrat pe lista rosie..!
Nu este o atat de mare drama, ea este creata si intretinuta de televiziuni, mai ales cele private.. stirile normale, stirile bune, nu ” vand”.. dramele, tragediile , astea sunt marfa” care aduce vizibilitate!
Se exagereaza cozile din frontiera, este o ” drama” la Giurgiu.. numai prostii, minciuni, exagerari!


Pe langa aceste exagerari, apar insa si vesti cu adevarat proaste- incendiile! Incalzirea asta globala, care nu mai este de mult o gluma, a facut sa se aprinda padurile in Turcia, Grecia si Italia.
Este clar ca ele trebuie sa fie avute in vedere, de acum, ca un fenomen care se va repeta si in urmatorii ani.. si trebuie luate masuri de precautie de noi toti.
De 2 zile ma simtit mandru ca sunt roman, vazand aprecieri multe din partea grecilor la adresa celor 108 pompieri romani (vor apare legende de tipul „108”, asa cum avem filmul „300”, despre cei 300 de spartani)
E bine ca am pornit sa ii ajutam pe fratii nostri greci, atit din punct de vedere practic, cit si din punct de vedere emotional, sentimental.
Legaturile noastre cu grecii sunt profunde si de lunga durata, si de asemenea gesturi avem mare nevoie- „Prietenul la nevoie se cunoaste!”, spune proverbul romanesc.. si este corect!

Acum, parca mai mult ca niciodata, trebuie sa ii iubim pe Greci. Trebuie sa mergem in vacante in Grecia si sa le aratam cat iubim aceasta tara!
Sunt chartere in toate insulele, sunt cazari in nord, in Halkidiki, avem cu totii multe produse grecesti puse la vanzare!

Last minute-uri si oferte bune aici ->

Grecia ne asteapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =