Prezentare generala – Real Estate

„DEPARTAMENTUL INVESTITII”

Experienta din domeniul turismului, ne-a facut sa alegem zone turistice atractive in care sa dezvoltam de mai bine de 16 ani, proiecte imobiliare de succes pe care le-am valorificat intr-un timp foarte scurt. Am construit peste 200 de apartamente si vile in zone de vacanta (Neptun, Predeal), precum si vile de vacanta– VILA ALINA, Neptun – VILA DIAMANT, VILA SMARALD, VILA BRILIANT, BLOC TOPAZ, BLOC CRISTAL, BLOC ONIX, BLOC AGAT si HOTEL RESIDANCE.

Investitia imobiliara cea mai importanta, de aproximativ 7 milioane de euro, realizată in principal din surse proprii, o reprezinta Ansamblul Rezidential Club Lac Snagov, amplasat in apropierea Palatului Snagov, la numai cateva minute de podul care te duce la Insula Snagov si Manastirea Vlad Tepes, un loc plin de istorie. Snagovul a fost ales pentru aceasta investitie imobiliara, întrucât este cea mai faimoasă zonă de case şi vile pe malul lacului, din apropierea Bucureştiului. A devenit renumita în vremea comunistă, iar ulterior majoritatea oamenilor de afaceri şi-au construit aici vile, alegand să evadeze din agitaţia oraşului.

Proiectul a demarat în anul 2007, însă a fost oprit din cauza crizei, în perioada 2009-2013, iar ulterior a fost reluat si finalizat la sfarsitul anului 2018.

Ansamblul rezidential Club Lac Snagov este format din 3 blocuri de locuinte si dispune de numeroase spatii verzi, loc de socializare si relaxare – Club la parterul Corpului C3, piscina interioara la parterul Corpului C1, terasa exterioara amenajata. Iar facilitatile exterioare vin sa adauge cateva puncte forte– accesul direct pe Lacul Snagov, ponton si debarcader cu locuri aferente pentru barci, teren sport, loc pentru plaja.

Cele 3 imobile cu regim de inaltime P+4E retras, au fundatii speciale de tip piloti forati, structura este alcatuita din cadre de beton armat, iar inchiderile sunt cu caramida termoeficienta POROTHERM. Termoizolatia este alcatuita din polistiren expandat de densitate ESP80 de 10. Spatiile comune – holurile si casa scarii sunt placate cu granit. Fiecare corp de cladire este prevazut cu lift marca Schindler.

PROIECTUL IMOBILIAR UNIC IN ZONA, cuprinde un numar de 79 apartamente (cu 2,3 sau 4 camere) a tinut cont de cerintele pietei, de aceea materialele folosite si finisajele sunt de calitate, astfel incat locatarii sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta. Ansamblul este amenajat cu spatii verzi, alei pentru circulatie interioara, locuri de parcare, iluminat exterior, bariera de acces la intrarea in complex.

Utilitati Ansamblul de locuinte colective:

· instalatii electrice (bransament electric) – POST Trafo

· reteaua utilitara de gaze naturale, detectie de

· instalatii: sanitare – statie de epurare;

· instalatii termice – centrale termice de apartament; ventilatie/climatizare – instalatii de aer conditionat

· racordat la reteaua publica de apa

Apartamentele

Sunt finisate complet si calitativ – pardoseala din living, dormitor si hol este cu parchet laminat, pentru bai si bucatarii s-a folosit gresie, faianta si obiecte sanitare la un standard ridicat de calitate; plinta si praguri- marca Pinum; tamplarie PVC Rehau –cu geam termopan „4 anotimpuri”; usa de la intrare anti-efractie, iar cele interioare sunt din lemn, marca PINUM; centrala termica individuala pe gaz – marca WIESSMANN, aparat de aer conditionat de 12000 BTU –marca Daikin; interfon.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru consumul de utilitati – curent electric, gaz si apa, ce permite independenta consumurilor si cheltuielilor pentru fiecare proprietar.

Preturile apartamentelor sunt accesibile, o garsonieră costă 45.000 euro, apartamente mici de doua camere 62.000 de euro, în timp ce apartamentele cu vedere spre lac de trei camere, ajung la 130.000 euro. Preturile includ un loc de parcare suprateran, cota indiviza din facilitatile Ansamblului – piscina interioara, club socializare, teren sport, ponton, spatii verzi etc. O treime din apartamente au fost deja vândute.

O parte din apartamente au fost mobilate si utilitate complet, iar ulterior au fost introduse in circuitul turistic, pentru a facilita inchirierea acestora pentru week-end sau perioade mai lungi de timp.

MISIUNE

Zona Snagovului este preferata de persoanele care isi doresc o a doua locuinta si realizeaza venituri peste medie, inclusiv pentru cei cu profesii liberale care doresc sa lucreze intr-un mediu linistit. Proiectul este atractiv si pentru cetatenii straini, cat si de romani stabiliti in afara tarii, care vor ca in perioada in care isi petrec concediile sau revin in Romania, sa-si petreaca timpul liber intr-o zona relaxanta, dar totusi aproape de aeroport si de capitala

VIZIUNE

Decizia de a construi pe Lacul Snagov a fost luata dupa o verificare amanuntita a zonei, in momentul in care am constatat faptul ca nu exista nici o investitie tip „condominium” in zona, iar ACCESUL DIRECT pe lac este un atuu important. In acest fel, se pastreaza caracterul de UNICITATE. Apropierea de Bucuresti si autostrada Bucuresti – Ploiesti (care trece la 4 km de este un atuu, intrucat aceste apartamente pot deveni locuinte permanente pentru cei care lucreaza in capitala, zona Pipera. Am remarcat, deasemeni, ca toti cei care cumpara acest tip de apartamente doresc sa aiba un loc de socializare, in care sa se intalneasca, si sa isi petreaca timpul liber. Este un punct de vedere tot mai apreciat in ultimii ani, in comparatie cu a locui la casa, situatie care iti aduce intr-adevar, mai multa liniste, dar care te izoleaza. De aceea in proiectul de la Snagov, am inclus un Club, o piscina si un teren de sport.

VIZIUNE

· Decizia de a construi pe Lacul SNAGOV a fost luata dupa o verificare amanuntita a zonei, in momentul in care am constatat faptul ca nu exista nici o investitie tip „condominium” in zona, iar ACCESUL DIRECT pe lac este un atuu important.

· Avand in vedere specificul activitatii nostre – agentie de turism, ne-am orientat spre zonele turistice. In ultimii 17 ani am construit 180 de apartamente in Neptun si 50 de apartamente la Predeal, pe care le-am valorificat intr-un timp foarte scurt. Strategia de vanzare se bazeaza pe o experienta indelungata, de produse similare – apartamente in zone de vacanta (Neptun, Predeal). Predeal – VILA ALINA, Neptun – VILA DIAMANT, VILA SMARALD, VILA BRILIANT, BLOC TOPAZ, BLOC CRISTAL, BLOC ONIX, BLOC AGAT si HOTEL RESIDANCE.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =