Zakynthos – Paradisul românilorLucrăm de 15 ani cu Fidelity, partenerul nostru din Zakynthos. Acum am fost pentru a treia oara și, după 3 zile de văzut și vizitat hoteluri, am stat o săptămână în vacanță la Lesante Blu, un hotel de 5 stele. Este un proiect simplu, cu 100 de suite si apartamente dispuse în scară, toate dispunând de balcon spre mare. De asemenea, există 2 restaurante pentru cină si 1 restaurant pentru prânz, ambele la malul mării.

Cam despre asta este vorba în Zakynthos – plaje, mare și sporturi acvatice.
Am închiriat o barcă să vedem Grotele Albastre și Navaggio și am facut baie în golfurile retrase, apa mării având o culoarea cerului oglindit în aceasta! A fost o zi superbă, terminată cu o masă într-o tradițională tavernă grecească pe un munte mic, cu o panoramă ca scoasă dintr-un tablou de Luchian și vedere spre insula Kefalonia, pe care urmează să vizităm hoteluri în urmatoarele zile.


Orașul Zakynthos este exagerat de curat, peste tot simțindu-se influența italiană. Bisericile sunt destul de mici și au aproape toate câte un turn venețian lângă el. De altfel, în centru este o mică biserică catolică, iar piața se numește San Marco.

În concluzie, merită să veniți în Zakynthos, pentru toate cele menționate mai sus! Avem zboruri din Bucuresti, Iasi, Cluj…  avem „di tăte”!

Alin Burcea || CEO Paralela 45

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × four =